Blikvanger

Bereken hier wanneer jouw kind naar school kan.

Wens je te weten wat je kind vandaag in school zal eten, surf dan naar deze website.

 

Volg ons op Facebook

Volg ons op facebook

Dag van de jeugdbeweging

Op vrijdag 20 oktober vieren we de dag van de jeugdbeweging! Ook heel wat kinderen van onze school trokken hun jeugdbewegingshemden, -t-shirts en –sjaaltjes aan. Op die manier vieren we het engagement van duizenden jongeren die zich jaar in jaar uit inzetten om meer dan 240 000 kinderen en jongeren een jaar vol spel en plezier te bezorgen. Klik HIER voor de foto in groot formaat.

foto dag van de jeugdbeweging (1983 x 679).jpg

Nieuwsbrief

Klik hier voor de nieuwsbrief van oktober.

nieuwsbrief.png

Maandopening: ik heb aandacht voor... het team

Naar aanleiding van de dag van de leerkracht en de actie "Saved by the bell" werd een maandopening gehouden met als thema: ik heb aandacht voor... het team. Het zesde leerjaar verzorgde het geheel. Klik HIER voor de foto's.

IMG_20171005_105826 (1372 x 1029).jpg

Peuterkijkdag

Op vrijdag 20 oktober 2017 zijn de nieuwe peuters samen met hun mama en/of papa van harte welkom van 14u tot 18u. De leerkrachten zullen jullie met open armen ontvangen.

welkom.jpg

Vincent van Gogh

Vincent Van Gogh stond centraal in het eerste taalthema van het 5de leerjaar. Via allerlei werkvormen kwamen ze telkens iets meer over zijn leven te weten. Eén van de opdrachten was het maken van een tentoonstelling over zin werken. De leerlingen van het 4de leerjaar kwamen een bezoekje brengen aan ons museum. Bij elk kunstwerk gaven de leerlingen een deskundige uitleg. Benieuwd hoe ze het ervan afgebracht hebben? Klik HIER voor een filmpje.

van gogh.jpg

Sport op Zaterdag

Zaterdag werd het startschot gegeven voor Sport op Zaterdag. Een sportief initiatief van onze ouderraad. Als er kinderen zijn die graag nog naar Sport op Zaterdag willen komen, je kan je zeker nog inschrijven! Neem gerust een kijkje op de facebookpagina van de ouderraad. Klik HIER.

sport op zaterdag foto.jpg

Openluchtklassen

De openluchtklassen van de zesdeklassers zitten erop. Nieuwsgierig naar hun avonturen? Neem dan gerust een kijkje op de blog van het zesde leerjaar. Met dank aan juf Hanne, juf Marieke, juf Hilde, juf Agna en juf Julie voor de goede zorgen.

foto openluchtklassen 2.jpg

Fietscontrole

Op maandag 18 september is een onverwachte fietscontrole doorgegaan op onze school. De meeste fietsen zijn prima in orde. Dit is ook belangrijk voor de veiligheid van onze kinderen. Met dank aan politie ‘t Houtsche voor deze ondersteuning!

foto fietscontrole.JPG

Maandopening september 2017

Ik schenk aandacht voor... Dit is het jaarthema van 2017-2018. Tijdens de maandopening van september speelden Louis, Louise en mevrouw Marjolijn twee grappige toneeltjes. De foto's kan je hier bewonderen. De winnaars van de ballonwedstrijd werden bekend gemaakt en de jarigen van augustus en september werden in de kijker gezet.

theepot-ikschenkaandacht.jpg

De eerste schooldag...

Datum: 
03 september 2017

Heel wat blije gezichtjes op de eerste schooldag... Klik hier voor de foto's

eerste schooldag.jpg
Syndicate content